POVESTEA NOASTRĂ

Pe numele ei Codruța, mama acestui brand, a creat prin propria-i viziune o întreagă garderobă pentru femeia de ieri, azi și de mâine.
Totul a pornit de la pasiunea pentru haine, de la un mic atelier de croitorie unde erau create piese deosebite pe care femeile să le poarte cu drag în fiecare zi a vieții lor.

Acel mic atelier de croitorie a devenit o fabrică cu mai mult de 50 de angajați, care conclucrează în atingerea aceluiași scop, aducerea zâmbetului pe buzele și pe trupurile femeilor.

Brand-ul La Donna se remarcă prin eleganță, rafinament, diversitatea texturilor, culorilor și a modelelor concepute, dar și prin dorința de a promova femeia puternică, care se poate îmbrăca deosebit atât office, cât și elegant.

4f591889 5ea1 4e59 bcc5 5aefdbc7b0ff

La Donna Codruța a dezvoltat în timp producția internă și distribuția articolelor textile, în toată România, prin secțiunea de Shop en-gros, prin intermediul căreia o persoană juridică are posibilitatea de a achiziționa mai multe piese vestimentare și de a le expune în magazinele sale fizice sau online.

Ulterior, a debutat un nou obiect de activitate, și anume cel de Shop online, prin care persoanele fizice au posibilitatea de a achiziționa o singură haină, bucurându-se în intregime de experiența La Donna.

Brand-ul nostru a generat un impact in lumea modei, în capitala modei franțuzești, prin colecția haute couture concepută cu Cătălin Botezatu.

Producem pentru afacerea ta a fost un concept realizat în vreme de pandemie, prin care am dat și dăm în continuare posibilitatea micilor afaceri sau designeri de a-și lansa propriul brand.

175833877 2990992907811641 7434409481685685904 n

Happiness is handmade conține piese vestimentare realizate în ediție limitată, pentru toate femeile care tânjesc după o stare de unicitate, pe care le-o oferim cu tot dragul.

ladonna happiness is handmade 5788

Toate aceste noi secțiuni dezvoltate în  cadrul brand-ului La Donna au sporit activitatea fabricii, au adus un plus de valoare hainelor concepute și au stimulat creativitatea oamenilor care alcătuiesc La Donna.

Colecțiile noastre vestimentare și alte piese ale diverșilor colaboratori din Europa sunt expuse în magazinul nostru La Donna, din Vivo! Cluj.

Așadar, povestea La Donna este presărată cu bucurie, ambiție, muncă, speranță, creație și desfătare a ochiului uman.