DE LA IDEE LA AFACERE!

 

Ai ideea de a-ți lansa propriul tău brand cu articole vestimentare sau accesorii confecționate din materiale textile?

La Donna, împreună cu tine veți porni într-o călătorie a tiparelor, materialelor fine și calitative, prototipurilor și a acesorizării manuale a articolelor .

Dacă vrei ca toate planurile tale să devină realitate, descoperă-ne!

SERVICIILE OFERITE

Consultanță

Stabilim o întâlnire și vei veni la fabrica noastră de confecții textile, pentru a ne cunoaște.
Vom discuta împreună cu inginerul nostru textilist, cu una dintre maistrele noastre și cu designerul nostru despre ideile tale, pentru a le putea transpune în realitate.
Dacă ai imagini reprezentative cu ceea ce îți dorești, comunicarea va fi mult mai facilă, vom ști ce materiale vom folosi și ce fel de tipare vom concepe.
Ne vom ocupa de fișa tehnică, costurile aferente materialelor și de tot ceea ce ține de producția în serie a articolelor tale.

Design și proiectare

Acum, că ne-ai transmis ceea ce îți dorești, vom crea digital tiparul modelului în programul Gemini, pe baza indicațiilor pe care ni le-ai transmis. Astfel, îți vom realiza modelul, vom face încadrări, gradări, îl vom tipări și vom analiza consumul de materiale, procesul tehnic de prelucrare şi timpul necesar fiecărei faze de producţie. Documentația aceasta este necesară pentru tot procesul de producție.

Croire

Odată ce tiparul este întocmit, vom începe să croim modelul tău, pe baza materialelor pe care le-am ales. Vrem să știi că vom folosi materiale comercializate la nivel internațional, care să ateste continuitate și pe baza mostrelor pe care le-am primit de la furnizorii noștri (fabrici naționale și internaționale), pentru articolele pe care le dorești, urmând să comandăm cantitatea de materiale necesară pentru producție.

Confecție

Personalul nostru calificat confecționează articolele pentru care ai optat, la cel mai bun nivel calitativ și cu cea mai mare acuratețe.

Accesorizare manuală

Dacă vrei articole unice, dispunem de materia primă, accesoriile furnizate de fabrici renumite în industrie și de personalul înalt calificat pentru a-ți realiza produse deosebite.

Controlul calității și livrarea produselor

Un aspect esențial este controlul calităţii, care are loc în toate fazele de producţie şi în special în faza finală. Dimensiuni, cusături, forme şi aspect: toate acestea trebuie să fie conforme cu cerinţele tale, fără a neglija însă termenele de livrare prevăzute. Îți etichetăm produsele, concepem etichetele cu compozițiile aferente materialelor folosite și atașăm etichetele pe care le primim de la tine, cu denumirea brand-ului tău. Îți vom ambala produsele, pentru a-ți fi livrate în cutii sau înfoliate, pe umerașe.

Începem să lucrăm la visul tău!

Vrem să fii satisfăcut pe deplin de serviciile noastre și să ai o afacere de succes, astfel că suntem lângă tine, pentru toată susținerea de care ai nevoie și lucrăm împreună la visul tău.

CONTACTEAZĂ-NE

Vrem să fii satisfăcut pe deplin de serviciile noastre și să lucrăm împreună la visul tău!

DATE DE CONTACT

 

Telefon: 0723 262 430/ 0744 503 423

Adresa: Piata 1 Mai , nr. 4-5, Cluj Napoca