Ai ajuns în lumea viselor noastre, definită de bun simț estetic, arta frumosului și creații fine, elegante, accesorizate manual și concepute într-o simetrie a texturilor și nuanțelor.

Ne adresăm femeilor care iubesc moda și La Donna, de aceea venim în întâmpinarea ta cu alegerile potrivite pentru sezonul sufletului tău.

Te-ai întrebat de unde vine numele nostru?La Donna este doamna sofisticată, care vine din Italia, de pe tărâmurile Siciliei, unde totul e sălbatic, îndrăzneț, cutezător, senzorial și încântător.

Fii la donna, așa cum o vizualizezi tu și ofera-ti colecții cu cele mai frumoase povești inspirate din stilul tău.

COLECTII

Nunta in cer

Nunta in cer este o colectie scrisa de La Donna si Men’s Club, in care femeia si barbatul formeaza un tot unitar, un material, cu croiuri si accesorii care stralucesc sub acelasi far.

Mitul complexitatii, al unitatii si al coexistentei a prins viata in creatiile noastre si vesmintele voastre.

Alunecand in gratie, pe meleagurile Sun Garden, ea, La Donna, imbracata fin, dar totodata sofisticat a declarat ca rochia ei este placere senzoriala pentru ei.

Accesorizata fin, cu flori, pene, perle sau dantele te prinde in dansul ei pe tine, privitor consacrat si te invita in Men’s Club, unde emotia, pasiunea si instinctul te-au ghidat.

Dansatorul tau a inteles, s-a lasat purtat de magia tiparului, intr-un costum inchinat altarului si s-a revelat delicat prin materialele si cusaturile, pe care acum le-ai aflat.

Povestea scrisa de La Donna si Men’s Club a fost redata de îndată, iar tu ai fost incantată.

Asa ca, ai relatat-o si ai facut o invitatie la o piesa de senzatie.

Golden age

Golden Age este o colecție de piese vestimentare create în ediție limitată. Piese vestimentare, precum pantaloni, cămăși, fuste, sacouri, costume, rochii, jachete și paltoane, sunt cele pe care le regăsești în colecția noastră și garderoba ta. În cadrul colecției  ai parte și de articole vestimentare accesorizate manual cu pene, benzi de dantelă Chantilly și blană.

Numele colecției nu a fost ales la întâmplare, ci pentru a da culoare anului cel mai bun al femeii. Surprinde perioada ei glorioasă în care își desăvârșește propriul stil vestimentar, iar acest aspect scoate aurul din ea la suprafață și o șlefuiește prin purtarea unor creații vestimentare deosebite.

Pentru colecția aceasta, s-a ales readucerea în prezent a vremurilor modei hollywoodiene, în care femeia avea un stil care accentua liniile corpului. Piesele au fost gândite pentru a crea o unitate texturală, cromatică și liberă a identității feminine.

Piesele sunt concepute într-o notă fină, dar și ușor de integrat într-o ținută specială, de sărbătoare.

Vrem să fii sigură că, prin această colecție de aur, ne adresăm femeilor care se iubesc și adoră modul în care își stilizează texturile și culorile desenate pe corpul lor.  De aceea am ales să te îmbrăcăm cu cele mai bune și aparte materiale, care hrănesc delicat ochiul uman. Le-am procurat de la partenerii noștri greci, care manevrează cu iscusință cele mai rebele ațe și ițe. Unul dintre materiale este un tulle brodat în nuanțe de crem și negru, care ne-a atras prin culorile sale pământene și finețea brodării sub forme feminine.

Celălalt material este celebra textură velvet– catifeaua, folosită atât ca bază, cât și ca modele desenate pe ea, în nuanțe romantice de fuchsia.

poza material 2 1 uai
poza material 3 1 uai
poza material 4 1 uai
poza material 1 1 uai

Colecția concepută din aceste materiale speciale ne-a ghidat să te alegem pe tine, femeie cochetă, aranjată și armonioasă, să ne fii muză și să scoți în evidență creațiile La Donna prin ochii formelor tale.

Descoperă creațiile La Donna