Plata

Prin simpla prezentare a produselor pe www.ladonna-fashion.ro, nu avem nicio obligaţie de a vinde vreun produs la un preţ mai mic, care a fost afişat eronat, în cazul în care eroarea legată de preţ este evidentă şi neechivocă şi ar fi putut fi recunoscută de dumneavoastră în mod rezonabil ca atare.

Preturile afișate pe www.ladonna-fashion.ro includ TVA, dar nu includ costurile de transport (detaliate la costurile de expediere)

Referitor la plata produselor, aceasta se poate efectua prin achitarea în numerar a contravalorii comenzii, direct curierului care realizează livrarea coletului sau se poate efectua online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate plăților online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu condiția să dețină cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare al tranzacțiilor online, oferind confidențialitate, siguranță și simplitate, la achiziția produselor și a serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncilor, magazinul La Donna, nu solicită și nu stochează niciun fel de detaliu cu referință la cardul dvs.

Comenzile achitate online cu cardul sunt validate doar după confirmarea stocului. Suma reprezentând valoarea comenzii va fi blocată în contul dvs., iar tranzactia va fi efectuată cu succes în momentul confirmării produsului și a facturării acestuia.

Confirmarea stocului se va realiza printr-un email separat la adresa de e-mail introdusă la plasarea comenzii.

Pentru a vă asigura că tranzacția dvs. se va realiza în condiții optime este necesar să introduceți datele următoare în câmpurile obligatorii ale procesatorului de plăți :

  • Numele și prenumele posesorului de card (cum apare menționat pe fața cardului)
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului)
  • Data de expirare inscripționată pe  fața cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre inscripționate pe spatele cardului pe banda cu semnătura)

Rețineți că niciodată nu vă vom trimite un email prin care să vă solicităm să faceți plata într-un anumit cont bancar. Ignorați astfel de email-uri și nu inițiați plata! În aceste situații vă rugăm să redirecționați email-ul nemodificat către adresa: comenziladonna@yahoo.com .