Despre noi

Povestea noastră

Totul a început în anul 2003, când am decis să dăm curs dorinței noastre de a promova viziunea pentru femeia puternică, independentă și modernă. Astfel, putem afirma cu tărie că La Donna a devenit unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri românești.

Ce ne deosebește

Diversitatea acestei companii a luat naștere din dorința de a oferi o expresie cât mai versatilă trupului feminin, încurajând doamnele și domnișoarele să se reinventeze, purtând pisele noastre în fiecare sezon. Astfel, am ales să concepem ținute unice, având la bază materiale sofisticate, inovatoare și delicate.

Acordăm o deosebită atenție unui design cât mai complex, unui croi impecabil și accesorizăm manual piesele vestimentare. Liniile moderne, volumetriile, combinațiile de culori și texturi, fac ca fiecare colecție să fie purtată cu ușurință de femeile încrezătoare, care doresc să transforme orice apariție într-o declarație de stil.

Cine suntem

Echipa La Donna este alcătuită din oameni spontani, frumoși și ambițioși, care au cunoștințe temeinice de comunicare vizuală, dau dovadă de un simț estetic dezvoltat și de o atenție sporită acordată detaliilor.

Unde ne găsești

Noul design al magazinului nostru din Cluj-Napoca întâmpină clienții cu un stil elegant și clasic, cu ținute de zi, office sau elegante pentru femeile care doresc să se evidențieze prin bun gust și rafinament, în fiecare zi.
Deoarece ne dorim să fii la curent cu noile tendințe, te invităm să ne urmărești în continuare pentru mai mult conținut, pe pagina noastră oficială de facebook: La Donna Fashion.