POVESTEA NOASTRĂ

1996
Din dorința de a promova creațiile românești, am deschis primul atelier de confecții textile, cu 6 angajați.
2006
Am atins un moment al inovării, am creat ținute vestimentare care să emane autenticitate și am început să promovăm cultura vestimentară din România, prin devoltarea producției interne și a distribuției articolelor textile la nivel național.
2009
Am ales să ne expunem creațiile vestimentare în magazinul nostru La Donna, din Vivo! Cluj.
2016
Viziunea noastră referitoare la femeia puternică și independentă s-a concretizat în  conceperea unor colecții speciale, bazate pe tipare digitale și realizate atât en-gros, cât și en-detail. La nivelul en-gros al comercializării articolelor textile, ne-am mărit portofoliul de clienți, și am ajuns la un număr de 50 angajați, coordonați de un singur administrator.
2020
Am conceput colecții cu Cătălin Botezatu și am participat la Paris Fashion Week cu colecția La Donna by Cătălin Botezatu. Ne-am oferit șansa de a ne reinventa și am conceput un nou site, cu trei domenii predilecte ale activității noastre: La Donna Shop online (poartă ținutele pe care le concepem și le comercializăm); Producem pentru afacerea ta (concepem și producem articole pentru voi) și La Donna Shop en-gros (cumpără produse românești, dacă ai un magazin online sau faptic).